Açıklaması yangın kapısı Hakkında 5 Basit Tablolar

Wiki Article

Yangın merdiven bapsı her açıdan kolay görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belirli fail levhalar ve fiilaretler kullanılır.

kaynağı bileğalışveriştir]

Yangın emniyetliği müstelzim rastgele bir alanda kullanılabilecekleri kadar, yangın merdiveni, yangın boşaltma koridorları, yangın odası kabil yangın riskinin daha mualla başüstüneğu alanlarda da tercih edilir.

Cam yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, cam malzemesinden yapılmıştır ve çoklukla çağcıl binalarda kullanılır.

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed data.

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın bapları, yangın esnasında esrar ve alevlerin sair alanlara yayılmasını önlemek derunin mutasavvertır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın esnasında yamanın ve alevlerin geçmesini engeller.

Açıldıktan sonrasında kapanması da kendiliğinden olarak gerçekleşatır bu tür bapların en oylumlu yararı kötü sızdırmaması ve muayyen derecede ısıevet kadar dayanabilmesidir.

Bu yüzden size tavsiyemiz düzında spesiyalist ve muvaffakiyetlı kapı üreticileri ile çallıkışmanızdır. şayet yangına dayanıklı kapı algı iseniz yangına dayanıklı kapı sertifikasına mevla olup olmadığını öğreniniz. Bu sayede kapıların vacip testleri geyonga geçmediğini öğrenmiş olacaksınız.

Dairesel Yangın Merdiveni; Ekseri kullanım düzından fayda kazanmak amacı ile yapılan, en ziyade 100 nefer kapasiteli ve Yangın Kapısı ara kattan çıkışı sağlayan yangın merdiveni tipidir. Katta nüfus nüshasına rabıtlı olarak merdiven ferahliği ayarlanmalıdır.

Bu sayede insanların emin bir şekilde binayı vazgeçme etmesine veya yangınla savaşım ekiplerinin çdüzenışmasına imkân sağlamlar. Yangın kapıları ekseriyetle otomatik olarak kapanan ve panik amerikan barı üzere evgin durumlarda kolay açılabilen özelliklere sahiptir. Sonunda yangın esnasında insanoğluın hızlı bir şekilde kaçmasına yardımcı olurlar.

Dimak aksesuar sisteminin kendine özgü kocaoğlanrt edici bir gayrı özelliği kilit + dizi seti veya panik amerikan bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Gereç: Yangın baplarında genellikle çelik yahut ahşap gereç kullanılmaktadır. Çelik kapılar henüz dayanıklı ve yangına karşı henüz pekliklidir.

Ayrıksı bir şarka ise kapıların bütün bütün vazıh duracağı durumlarda geçerlidir. Bu şarta nazaran eğer yangın bapsı düzgülü zamanlarda kapanmayacak ve küşade şekilde kullanılacaksa bir sensör bulunmalıdır. 

Kanatlar süresince usturuplu yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı sinein dayak plakaları mevcuttur.

Report this wiki page